Sidor

måndag 4 juli 2011


Den gångna helgen har varit toppen och Big Lake Run var mycket trevligt, massor av fina bilar och så fick jag även chansen att träffa några kära vänner som jag inte sett på väldigt länge vilket var jätteskoj. Lite tråkigt att min kamera är på reparation, men ni får nöja er med de bilder jag tog med mobilen.

Nils

Nils bror Arne var chaufför.


Vi hade lika skoj som alltid!



Björn, Arne, Nils och Carin.

Nils finfina Buick.

Jag har även snubblat över ännu mer loppisfynd.. bara så där.. men när det till och med är loppis i granngårn så är det ju svårt att låta bli att gå dit och kika.

Ett charmigt gammalt decilitermått.

En söt liten blomvas.

Mattallrik från Rörstrand ur serien "Svala"

Jag tror bestämt att denna underbara serie är min nya favorit! 
Den tillverkades bara mellan 1897 och 1907, lite av en raritet så har ni någon som ni inte vill behålla är det bara att höra av sig!

En vacker ljusgul tillbringare måste man ha.

Jag har suttit och bläddrat lite i några av mina Husmodern-tidningar från tidigt 40-tal, och fascineras verkligen av de tjusiga reklamannonserna som de hade då.

Jag vill ha alla dessa vackra skor!



The Big Lake Run-weekend was great, we had really fun as usual. I have done some more lovely second hand finds again, seems that I can't get enough of all kinds of old stuff.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Du har så fina bilder i dina inlägg! Bra att ni har gått från HemBränt till HemBakat hehe :-) glömmer aldrig när ni kom för att hämta mig i Impalan, cykelvägen! ;-)

Anonym sa...

Jäklarns vilka fina bilder på dig dåååå! :) /Danette

Lisa sa...

Hehe, ja Lisa visst är vi duktiga! ;) Kommer nog aldrig glömma den turen, haha.. vad gör man väl inte för att ta sig fram! ;)

Lisa sa...

Jo men tack du Danette! ;D